StartSide
Opp Ett Nivå
Eigil Berg
John Kolloen
Svein Finjarn
Bjørn Kristiansen
Ole Marius Melhuus
Finn John Andresen
Per Hellerud
Ivar Hovden
Øivind Madsen
Einar Mjåland
Asle Nilsen
Armand Torp
Håkon Vellesvik
Odd-Erik Østerås    

Einar "Wallen" Mjåland            født 9. desember 1955

Vi må for gjenkjennelsens skyld omtale Einar som "Wallen". I NJS-sammenheng dukket Wallen opp under den "turbulente bassistperioden" hvor flere musikere alternerte. Wallen dukket først opp som vikar for Asle Nilsen da Asle måtte dele sin tid mellom NJS og lydfirmaet - og Wallen ga selv mulighet for nye vikarer da han delte sin tid mellom NJS og andre band.

Wallen var godt etablert og ettertraktet musiker da han på høsten 1984 overtok som bassist i NJS. I hjembyen Kristiansand spilte han i Son Of Sam noe han fortsatte med på hobby-basis gjennom de fem årene han var NJS-medlem fram til høsten 1989. Son Of Sam ble ønsket som en storsatsning av Slagerfabrikken i 1990 under navnet Private Eye. Til tross for et godt album med betydelige ressurser til lanseringen - Private Eye ble ingen suksess og ble igjen til Son Of Sam. I tillegg har Wallen dukket sporadisk opp - i 1996, 1997, 1998, 2000 og 2002 - som bass-vikar i NJS.

I NJS-sammenheng har Wallen satt solide spor etter seg - hovedsakelig som låtskriver til, men også arrangementsmessig på albumene "Graffiti" og "Songs For The Weekend".

Wallen er med tiden blitt det NJS-medlem som har deltatt på en utgivelse som har solgt over en million eksemplarer - uten så langt å ha møtt Lene Marlin, spiller han bass på henne suksess-utgivelse "Playing My Game". 

Forrige Neste

Sist endret: 06 mars 2023 NJS-Booking:  Tlf.: 99 44 94 00  Web-Master: Tom Sunde