Gullkassetten Nærbilde NJS / Eigil Berg 1 NJS / Ivar Hovden 2 NJS / Eigil Berg 3 Homes-Kassetten

StartSide
Opp Ett Nivå
Offisielle Utgivelser
Singler
Samle-Kassetter
Coveroversikt
Alfabetisk A-F
Alfabetisk G-L
Alfabetisk M-R
Alfabetisk S-Å    

 

Musikk-kassetter hadde sin storhetstid på slutten av 1970- og begynnelsen av 1980-tallet. Flere uavhengige produsenter hev seg på karusellen - oftest med egne utgivelser av standard studio-innspillinger kjøpt fra plateprodusentene. De seks kassett-utgivelsene over er eksempler på slike.

Det ble i tillegg også utgitt et stort antall samle-LP'er og -kassetter hvor NJS deltok med en melodi eller to sammen med andre samtidige artister. Det er en tilnærmet umulig oppgave nå å kunne dokumentere disse siden ingen på den tiden - eller nå - hadde full oversikt over alle slike utgivelser. Det er under utarbeidelse et forsøk på en slik oversikt under Diverse Utgivelser. Web-master er takknemlig for tilbakemelding over feil og mangler i denne.

NJS-Klubben produserte i 1983-1984 i alt 12 kassetter som tok for seg NJS' 10 første år. Disse kassettene - kun tilbudt medlemmer av NJS-Klubben - inneholdt det meste av radio-intervjuer og TV-opptredner hvor NJS hadde deltatt, enkelte live-opptak fra Julekonserter og  en god del Outtakes og uferdige versjoner fra studioinnspillingene. Under innspillingen av flere av disse kassettene deltok Eigil, Ivar og John hvor de fortalte om høydepunkter og anekdoter fra karrieren. Coverne til disse jubileumskassettene finnes under Samler-Objekter NJS-Klubben eller ved å klikke denne linken Jubileums-Kassetter   

Forrige Neste

Sist endret: 06 mars 2023 NJS-Booking:  Tlf.: 99 44 94 00  Web-Master: Tom Sunde