StartSide
Opp Ett Nivå
Eigil Berg
John Kolloen
Svein Finjarn
Bjørn Kristiansen
Ole Marius Melhuus
Finn John Andresen
Per Hellerud
Ivar Hovden
Øivind Madsen
Einar Mjåland
Asle Nilsen
Armand Torp
Håkon Vellesvik
Odd-Erik Østerås    

Øivind Madsen            født 8. oktober 1957

Øivinds periode som aktiv NJS-medlem i to år fra høsten 1989 til høsten 1991 var dessverre sammenfallende med NJS' "platetørkeperiode" - Øivind er eneste NJS-medlem som ikke er blitt lydfestet på noen offisiell NJS-studioutgivelse. Han deltar på "Ain't Got No Home" på den digitale utgivelsen "NJS - Live!" fra 2014.

I likhet med de fleste NJS-medlemmer fra midten av 1980-tallet og utover, har Øivind hatt både en pre- og en post-NJS-karriere - 30. oktober 1988 deltok han som første gang som vikar, vikar har han også vært etter at han offisielt sluttet i NJS.

Perioden i NJS markerte et hyggelig avbrekk i Øivinds musikalske karriere, Øivind er personifiseringen av begrepet "freelancemusiker" og dukker opp i flere sammenheng. Som studiomusiker og scenemusiker - blant annet med A-ha, Steinar Albrigtsen og Anita Skorgen. I 2001 avslørte Øivind seg som en habil låtskriver - etter manges mening var Øivinds bidrag til den norske Melodi Grand Prix-finalen blant de beste.

Øivind har gitt ut to glimrende lærebøker om el-basspill - "EL-BASS BOKA" og "EL-BASS BOKA 2" på Warner/Chappell Music Norway A/S i tillegg til en lærebok i gitar og ukulele for barn - "SYNG OG SPILL MED BARNA".

       

 

Forrige Neste

Sist endret: 06 mars 2023 NJS-Booking:  Tlf.: 99 44 94 00  Web-Master: Tom Sunde