StartSide
Opp Ett Nivå
Utgivelsene
NJS
NJS-Klubben
Fan-Kort
Postere
Stickers    

Det var New Jordal Swingers selv som mest bidro til markedsføringen av bandet fra den tiden det ble "alvor" fra 1973 - ikke bare ved valg av musikk til plater og fra scene, men også ved å stille opp til et utall avisintervjuer og -reportasjer, opptredener i radio og TV og selv ivareta kontakten med en stadig stigende tilhengerskare. Alle brev til bandet ble besvart og alle navn og adresser behørig arkivert - noe som skulle komme godt med da NJS-Klubben ble etablert i 1976.

Opp gjennom årene har NJS trykket opp godt over 60 bilder - såkalte "Fan-Kort" - som ble utsendt gjennom NJS-Klubben og gitt til alle som ved opptredener ba om bilder. Det første ble trykket opp til "Back To Rock"-turneen hvor også Per "Elvis" Granberg var med på bildet - siden gikk det slag i slag.

NJS fant tidlig ut at trykkeprosessen av LP- og kassett-covere kunne benyttes også i markedsføringsøyemed. Så godt som alle frontbilder fra kassettene - inklusive "Instrumental" og "Mustang" - ble trykket opp i noen tusen eksemplarer - LP-coverene som miniplakater og kassett-coverene som klistremerker - og delt ut til alle som ville ha souvenirer. 

Forrige Neste

Sist endret: 06 mars 2023 NJS-Booking:  Tlf.: 99 44 94 00  Web-Master: Tom Sunde