Albumene Kassettene Singlene Soloutgivelsene Samleutgivelsene

StartSide
Opp Ett Nivå
Offisielle Utgivelser
Singler
Samle-Kassetter
Coveroversikt
Alfabetisk A-F
Alfabetisk G-L
Alfabetisk M-R
Alfabetisk S-Å    

Siste oppdateringer:

2023.05.24 Lagt inn "På Gang 1-2-3-4" MC (Samleutgivelsene Diverse 1981)

2023.04.28 Lagt inn "Septimusikk 1" CD (Samleutgivelsene Diverse 1993)

2023.04.26 Lagt inn "The Beach" CD (Samleutgivelsene Diverse 2007)

2023.04.26 Lagt inn "Summersun" CD (Samleutgivelsene Diverse 2006)

2023.04.19 Lagt inn "De Beste Dansebandene Vol 3" CD (Samleutgivelsene Diverse 2014)

2023.04.14 Lagt inn "Da Rocken Kom Til Norge Vol 1"  LP og CD (Samleutgivelsene Diverse 2022)

 

Intensjonen med disse sidene er å gi den komplette oversikten over utgivelser med eller relatert til NEW JORDAL SWINGERS.

Oversikten er delt i 5 deler

- ALBUMENE - LP og CD med NJS som hovedartist

- KASSETTENE - 4 og 8 spors musikkassetter med NJS som hovedartist

- SINGLENE - 7 og 12" singler med NJS

- SOLOUTGIVELSENE - utgivelser med NJS-medlemmer som separat hovedartist utgitt i tiden vedkommende var medlem i NJS eller senere utgivelser hvor innspillinger med NJS er inkludert.

- SAMLEUTGIVELSENE - utgivelser hvor NJS eller NJS-medlemmer i tiden vedkommende var medlem i NJS deltar sammen med andre artister eller på annen måte relatert til NJS eller NJS-medlemmer.

Hver kategori kan tas opp ved å klikke på navigasjonsknappen øverst på siden.

Det er også forsøkt å avdekke alle forskjeller innen de respektive utgivelser - i form av cover- eller etikettvariasjoner, feiltrykk og liknende.

Oversikten består hovedsakelig av scans av coveres for-, bak- og eventuelt innesider og innerposer der disse er spesielle for utgivelsene for de fire førstnevnte kategoriene. For samleutgivelsene er det kun gjengitt scan av coverets forside. Som for NJS-sidene generelt, ligger det oftest en forstørrelse bak de enkelte bildene - klikk på bildet for å få opp denne forstørrelsen.

Langt nær alle scans er foreløpig på plass. Delvis fordi alle utgivelser så langt ikke har vært tilgjengelige for web-master, men også fordi det mangler tilgang på scanner som passer LP-coverformatet. Enkelte bilder er hentet som thumbnails fra diverse hjemmesider - også disse vil på sikt bli erstattet av scans av originalcovere etter hvert som disse blir tilgjengelige. Bilder merket med en grønn asterix (stjerne) er de som skal erstattes - ruter merket med "Scan Mangler" eller et løpenummer er scans som mangler. Her trenger web-master hjelp fra samlere - både for en oversikt over hvem som har hva, men allerhelst tilsendt scans i best mulig format. .jpg-filer er akseptabelt, da helst med 300 dpi-oppløsning lagret som størst mulig file.

På NJS-sidene finnes mer fyllestgjørende beskrivelser av de forskjellige variasjonene på siden Samlerobjekter. Web-master er takknemlig for synspunkter og opplysninger om hjelp til videre oppdatering av oversikten.

Så langt stor takk til Alf-Einar, Anders, Arnfinn, Eigil, Hans Jakob, Ida, Ivar, Jan Henrik, Jo, Jonny, Roar, Sverre, Torbjørn, Vidar, Aage og ikke minst Johnny (R.I.P.) som har hjulpet med å "sy sammen" scan av LP-covere og Thor-Rune for inspirasjon. Sammen er vi sterke!

Sist endret: 24 mai 2023 NJS-Booking:  Tlf.: 99 44 94 00  Web-Master: Tom Sunde